Skiløb og aktiviteter for alle

Tandådalen

Del artiklen her

Tandådalen er en idéel destination for skiløbere på alle niveauer og kan helt sikkert byde på rigelige udfordringer til selv eksperterne. Her er masser af teknisk krævende røde og sorte pister, mens området samtidig er forbundet med området Hundfjället, hvor der er rigtig mange gode begynder- og børnebakker at finde.

PÅ ALPIN SKI I TANDÅDALEN

Tandådalen tilbyder skiløb med lidt højere puls og sværere bakker, men her er findes dog også noget for dig, som ønsker et roligere tempo. I centrum af Tandådalen finder du mange sorte og røde bakker, mens du i Östra-skiområde kan nyde herlig carvingløb på flere af de blå løjper. Her findes en af Sveriges største parker, samt Junior Park for de lidt yngre parkløbere.

Tandådalen er koblet sammen med Hundfjället via transportlifte, og tilsammen udgør de Tandådalen/Hundfjällets skiområde. Se pistekort over Tandådalen her på siden.

LANGREND

Langrend kan naturligvis også komme på programmet på skiferien for de mange skiløbere, der elsker denne klassiske ski-disciplin. En langrendstur er også altid en herlig naturoplevelse – ikke mindst her i Tandådalen. Det findes ca. 17 kilometer velpræparerede langrendsløjper inklusive 3 kilometer belyste spor.

AKTIVITETER

Udenfor skipisterne har Tandådalen og Hundfjället også masser af sjov at byde på for hele familien. Hvad med at opleve en tur i hundeslæde, eller en actionfyldt snescootersafari?

AT BO I TANDÅDALEN

I Tandådalen findes der overnatningsmuligheder både tæt på bakken og et stykke derfra. Vælg mellem ægte fjeldhytter og hoteller i særklasse. Se hele udvalget og book din overnatning her.

Nyheder i Tandådalen for sæson 2015/16

Fra sæsonen 2015/16 bliver Tandådalstorget bilfrit område. Desuden udskiftes den gamle tro tjener Panorama Express med en ny ekspreslift med seks stole. Ved siden af den nye ekspreslift bygges der et børneområde, Valles Skiland, med rullebånd og andet sjov for de yngste skiløbere.

MERE INFORMATION OM SKI I TANDÅDALEN

Hvis du vil vide mere om Tandådalen, kan du læse mere på www.skistar.com. Her kan du også læse mere om muligheder for skileje og skiskole.

Klik her for at finde pistekort over Tandådalen.

LÆS MERE OM SKISTARS ANDRE DESTINATIONER I SÆLEN

Lindvallen
Högfjället
Hundfjället

Ski info

Antal pister
29
Antal lifter:
21
Antal rullebånd:
3
Langrendsløjper:
3
Funparks:
3

Ski info

Læs mere

Pistefakta

Grøne pister
6
Blå pister
8
Røde pister
5
Sorte pister
7
Se pistekort

Inspiration fra

Tandådalen