Tällbergsbyarna Golfklubb

Del artiklen her

Denne hyggelige 9-hullersbane i Dalarna har en høj beliggenhed i byen Plintsberg lige ved søen Siljan. Baneforløbet bringer spilleren forbi rislende bække og små damme. Vildtvoksende orkideer indrammer golfbanen, som ligger i et varieret naturlandskab.

Banebeskrivelse

Golfbanen blev indviet i 2005. Det er en hyggelig 9-hullers parkbane som møder greenfee gæsterne. Hullerne er varierede og byder på interessante udfordringer både for nybegyndere og lavhandicappere. På hul 8 er der strålende udsigt over søen Siljan, hvor man kan tage en opkvikkende dukkert ved Tällbergs badeplads efter runden. Høje birketræer, sommerblomster og orkidéer udgør en smuk indramning af alle hullerne.

Træningsfaciliteter

Driving range, puttinggreen og træningsbunker findes her. Golfklubben har også en golfkro med udeservering og udskænkning af alkohol. Forfriskningerne kan nydes til udsigt over golfbanen og bjergene i vest. Man kan leje golfvogn, golfbil og køller.

Overnatning

Tällbergsbyarnas GK har standpladser for campingvogne og autocampers. Klubben samarbejder også med lokale hoteller og overnatningssteder og kan tilbyde fordelagtige golfpakker. Se klubbens hjemmeside for mere information.

Rutevejledning

Rutevejledning