Din korteste vej til Sverige

Scandlines HH Færger

Del artiklen her

Med Scandlines Helsingør-Helsingborg bliver færgeturen en del af ferieoplevelsen. På kun 20 minutter kan du vinke farvel til Helsingør og sige goddag til Sverige.

Helsingør - Helsingborg på 20 minutter

Om det er endagsturen, der er dedikeret til at udforske de mange svenske butikker, eller den forlængede weekend i familiehyggens tegn, så har Scandlines altid en afgang, der passer.

 

En behaglig pause ombord

Den gode udsigt over vandet bliver kun bedre af en friskbrygget kop kaffe - og måske et stykke nybagt kage? Færgens Cafeteria har også et bredt udvalg af sandwich, pølser og drikkevarer.

 

Shop amok i Sverige

Har du lyst til at shoppe amok til favorable svenske priser? Book en endagsbillet og kom ud og hjem samme dag. Med Scandlines mange afgange, er du af sted, inden du kan nå at sige "på beløbet, tak".

En sjov weekend i Skåne

Vil du have lidt mere af alt det sjove, Sverige har at byde på? Book en weekendbillet og få mere tid til eksempelvis at nyde Kullens storslåede natur, der indbyder til friske familieaktiviteter. Tjek 10 af Skånes bedste spa-steder, hvor du virkelig kan slappe af. Eller se nærmere på Helsingborgs skønne shoppegader, gode restauranter og spændende kulturliv.

 

Sejlplan og priser

Overvejer du at booke en overfart til Sverige? Det meste af døgnet sejler Scandlines færger mellem Helsingør-Helsingborg fire gange i timen. Her finder du information om sejlplan samt priser på forskellige typer billetter.

 

Sådan finder du færgen

I Helsingør er adressen på færgeterminalen Færgevej 8, 3000 Helsingør.

I Helsingborg ligger terminalen på Bredgatan 25278 Helsingborg.