Nordeuropas største alpinområde

Sälen

Del artiklen her

Man kan næppe sige skiferie og Sverige uden også at sige Sälen. Og det er der rigtig god grund til. Gennem de seneste 30-40 år har tusindvis af danske familier valfartet på skiferie til Sälen hver eneste vinter for at lære at stå på ski eller for at blive endnu bedre.

SKIOMRÅDER:

Sälen består af skiområderne Hundfjället, Högfjället, Kläppen, Lindvallen, Stöten og Tandådalen og byder på masser af muligheder for familiens yngste. Her er særlige børne- og eventyrområder, samt sjove og spændende funparks for både store og små. Et kæmpe hit er Trollskogen, som er en kilometerlang eventyrspist med mere end 400 udskårne figurer, der underholder børnene hele vejen ned.

HUNDFJÄLLET

Hundfjället er skiparadiset for store og små. Her er alt samlet på et sted med skiterræn til alle. Fra ’væggen’, der som navnet mere end antyder, er ret stejl, til Trollskogen – et eventyrområde for børn med over 450 unikke skovtrolde. Masser af restauranter og aktiviteter.

HÖGFJÄLLET

Högfjället byder på klassisk fjeldterræn med skønne, brede pister i højfjeldet – perfekte til lange carvingsving. Liftsystemet i Högfjället hænger sammen med Lindvallen. Bo på Högfjällshotellet, i lejlighed eller i en af de højtliggende hytter.

KLÄPPEN

Kläppen i Sälen er det perfekte sted for familier eller grupper med børn i alle aldre. Der er gennemtænkte børneområder og masser af aktiviteter for de små, samt Nordeuropas bedste snowpark til de store.

LINDVALLEN

Lindvallen er et af de fire anlæg, som tilsammen gør Sälen så unik. Her finder du Europas største skiområde for børn. Er du til hop, rails og andet sjov, så tjek Pink Park! Og her – ved Sveriges bredeste skibakke – finder du også Experium med 3D-bio, SPA, wellness, bowling og et indendørs surf-anlæg!

STÖTEN

Stöten ligger i den nordlige ende af Sälen-fjeldene, som er Nordeuropas største alpine skiområde. Her er den største faldhøjde på områdets 32 ski-pister hele 370 meter. Det kan som regel betyde to ting for de ivrige skiløbere: enten meget stejle eller meget lange pister. Men i Stöten betyder det begge dele på én gang. Her er nemlig alle muligheder for at hele familien kan få en sjov og passende udfordrende skiferie, med skiløb i alle sværhedsgrader.

TANDÅDALEN

Tandådalen er en ideél destination for skiløbere på alle niveauer og kan helt sikkert byde på rigelige udfordringer til selv eksperterne. Her er masser af teknisk krævende røde og sorte pister, mens området samtidig er forbundet med området Hundfjället, hvor der er rigtig mange gode begynder- og børnebakker at finde.

SKISTAR SÄLEN

SkiStar Sälen består af skiområderne Hundfjället, Högfjället, Lindvallen og Tandådalen. Læs mere om Skistars destinationer i Sälen her. Her kan du også booke din skileje i Sälen - og få udstyret leveret direkte til din hytte.

Masser af sne og flere end 100 pister: kort sagt, en ferie på ski i Sälen byder på masser af sne, sjov og aktiviteter for hele familien. Lej en af de hyggelige hytter i Sälen eller nyd overnatningerne på hotel.

Kontakt

+46771840000

Inspiration fra

Sälen