Rönnebäck Golf Club

Del artiklen her

Mesterskabsbanen Rönnebäck GK ligger blot 15 minutter udenfor Malmø centrum og har blandt andet haft værtsskabet for Nordea Tour og ECCO Tour flere gange. 18-hulsbanen er rammet ind af top-moderne træningsfaciliteter og klubhus. Smalle fairways, lange kuperede huller og uforglemmelige golfrunder er stikord for hvad der venter dig her.

Banebeskrivelse

Rönnebäck Golf Club blev etableret i 1993, og de første 9 huller stod færdige i 1999. 18-hulsbanen blev indviet først i 2005. Dette er et førsteklasses anlæg, og banen kendetegnes af hurtige hård greens og et særdeles smukt naturlandskab. Banen kan karakteriseres som ærlig – man får som regel hvad man ser. Alligevel er to af hullerne blinde, og dermed ekstra udfordrende: Hul 11, som er et par 4 hul på 345 meter fra gul tee og hul 14, som er et par 5 hul på 520 meter fra gul tee. Sidstnævnte har index 1 og er altså banens vanskeligste hul.

Banen ligger i et delvist kuperet og bakket landskab, som på 5 af hullerne får tankene til at vandre afsted til skotske heder. De resterende 13 huller ligger i parklandskab. Greens´ene består af Penn A4 græs, der giver spilleren en optimal oplevelse, mens små nivelleringer på greens´ene bidrager til at gøre afslutningen på hvert eneste hul ekstra spændende. Totalt set er dette en rigtig sjov bane; runden er både udfordrende, krævende og interessant, og banen er altid velholdt i detaljen.

Miljø og træningsfaciliteter

Rönnebäck GK er en golfklub med store ambitioner, og greenfee-gæsterne møder et anlæg, som er professionelt i alle henseender. Klubrestauranten, træningsområderne, omklædningsrummene og pro-shoppen holder alt sammen høj standard. Tee på hul 1 ligger ideelt lige bag det hyggelige klubhus. En 18-hulsrunde tager cirka fire timer, og det er muligt på forhånd at bestille mad i restauranten, som så venter på jer når I kommer ind igen.

Overnating

Rönnebäck Golf Club har opstillingsplads for mobile home og camping-vogne på området. Desuden samarbejder klubben med flere hoteller i Malmø centrum. Se klubbens hjemmeside for mere information og bestilling.

Rutevejledning

Rutevejledning