Hyggelig og børnevenlig

Mullsjö

Del artiklen her

Mullsjö Alpins Knaggebobacke er et hyggeligt område til et par dage med effektivt skiløb for børnefamilier og begyndere - eller til lidt "opvarmning" for de mere øvede forud for en længere skitur til de store destinationer. TILBUD: Find gode tilbud fra Mullsjö længere ned på siden!

PÅ ALPIN I MULLSJÖ

Områdets syv pister er ideelle til børnefamilier og de knapt så øvede skiløbere – og så ligger det kun få timers kørsel fra Danmark. Med 140 kilometer til Gøteborg og 260 kilometer til Helsingborg har både jyderne og sjællænderne rige muligheder for at komme rigtig hurtigt på ski.

PÅ LANGREND I MULLSJÖ

Mullsjö har langrendsspor på 5 og 10 km. Sporene går igennem et gammel moseområde, og derfor får man et flot vu udover et ganske særligt landskab. Der findes også spor med kunstig sne, hvor man kan konditionstræne og f.eks. træne til Vasaloppet. Mullsjös SOK har desuden deres egen langrendskonkurrence, Stråkkenloppet, hvert år i januar.

AT BO PÅ DESTINATIONEN

Indkvarteringsmulighederne i Mullsjö spænder vidt – fra campingvogne kun ti meter fra pisterne til de mange hyggelige hytter og hoteller i området. Der er masser af muligheder for at nyde livet, spise godt på restaurant og slappe af, når en lang og sjov dag på pisterne er nået til ende.

LÆS MERE

www.mullsjoalpin.se

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Ski info

Antal pister
7
Antal lifter
5
Langrendsløjper
2
Drop
95 m

Ski info

Læs mere

Pistefakta

Grøne pister
2
Blå pister
2
Røde pister
2
Sorte pister
1
Se pistekort

Inspiration fra

Mullsjö