Mora Golfklubb

Del artiklen her

Mora GK har en smuk beliggenhed ved Österdalelven i Dalarna. 18-hullersbanen er en klassisk skovbane, hvor fyrretræerne danner høje vægge mellem hullerne. Vandhazarderne, både de naturlige og de kunstige, bidrager til at forhøje sværhedsgraden yderligere, så spilleren må være smart og tænke strategisk.

Banebeskrivelse

Mora golfklub blev grundlagt i 1980, og den anerkendte arkitekt Sune Linde fik opgaven at tegne banen. Banen blev åbnet for spil i 1985. Fairways er smalle, men alligevel forholdsvis lette at spille. Bagni, hul 10-18 var tidligere forni. Da banen går langs Dalaelven og Orsasøen, er vand en naturlig del af layoutet. Det måske mest bemærkelsesværdige hul på Mora er hul 12. Det lange smalle par 5 hul byder også på en masse glitrende vand, og er dermed banens sværeste.

Træningsfaciliteter

Putting green og driving range ligger lige ved siden af klubhuset og første tee. Mora GK har også en korthulsbane samt områder til træning af chip-, pitch og bunkerslag. Proshoppen er velassorteret, og klubben har en hyggelig golfkro, som serverer dagens ret og a la carte.

Overnatning

Klubben har standpladser til campingvogne, hvoraf nogle med el. Desuden samarbejder Mora GK med flere overnatningssteder i Mora og kan tilbyde fordelagtige golfpakker. Se hjemmesiden for mere information.

Rutevejledning

Rutevejledning