Skiferie i Sälen

Lindvallen

Del artiklen her

Lindvallen er en del af Sälen, ét af Sveriges største og mest populære skisportssteder. På skiferie i Lindvallen kan du opleve Europas største sammenhængende børneområde, og skiområdet er koblet sammen med Högfjället via transportlifte.

PÅ ALPIN SKI I LINDVALLEN

Lindvallens pister er jævnt fordelt over kategorierne grøn, blå, rød og sort. Hertil kommer gode muligheder for tricks og hop i funparken. Især for børnene gøres der en stor indsats for at imødekomme alle behov, skabe sjov underholdning og fremme evnerne på ski via læring gennem leg. Lindvallen har faktisk Europas allerstørste sammenhængende skiområde for børn.

PÅ LANGREND I LINDVALLEN

Der er flere langrendsløjper og langrendsspor at vælge imellem i Lindvallen. I alt findes det totalt ca. 20 km velpræparerede langrendsspor inklusive to elbelyste løjper. Læs mere her.

LINDVALLEN PISTEKORT

Få et overblik over områder, pister, lifte og spiseseteder i Lindvallen: Download pistekort her på siden eller klik her.

BO PÅ HOTEL ELLER LEJ HYTTER I LINDVALLEN

Hvor foretrækker du at koble af, når du efter en aktiv dag stiller stiller skiene - på hoteller af høj standard eller i hyggelige hytter? I Lindvallen finder du nemt overnatningsmuligheder tæt på restauranter og skiløjperne.

SkiLodge er et hyggeligt og moderne lejlighedshotel ved siden af Experium med bl.a. badeland og skibakken. I Ski Lodge Village kan du indlogere dig i moderne hytter, som ligger tæt på skilifte i Lindvallen.

MERE INFORMATION OM SKIFERIE I LINDVALLEN

Læs mere om mulighederne for skileje, skiskole og vejret Lindvallen og book på www.skistar.com.


LÆS MERE OM SKISTARS ANDRE DESTINATIONER I SÄLEN:

Högfjället
Hundfjället
Tandådalen

Ski info

Antal Pister:
42
Antal lifter:
36 + 5 rullebånd
Langrendsløjper:
4
Funparks:
1
Drop:
303 m

Ski info

Læs mere

Pistefakta

Grøne pister
18
Blå pister
6
Røde pister
4
Sorte pister
3
Se pistekort

Inspiration fra

Lindvallen