Unikke værelser

Huskvarna Stadshotell

Del artiklen her

Vælger du spejlrummet, det romantiske, prikkede eller måske det himmelske værelse? På Huskvarna Stadshotell kan du nemlig vælge mellem 35 vidt forskellige værelser.

Den svenske madguide, White Guide anbefaler hotellets restaurant, som har fået rosende omtale for sine spændende madkombinationer. Hotellet har også konferencelokaler og relax-afdeling og tilbyder forskellige pakkeløsninger, blandt andet en golfpakke med overnatning og greenfee. Kan du ikke få nok af golf, bør du vælge Golf Unlimited-pakken med tre overnatninger på hotellet og spil i fire dage på ni udvalgte golfbaner i nærområdet.

Bikeren vælger MC-pakken med overnatning i et ekstra stort værelse, så der er plads til alt udstyret, p-plads hvor motorcyklen kan gemmes af vejen og entré til relax-afdelingen på Nordic Wellness.

Når du alligevel er i Huskvarna, bør du besøge Husqvarna Fabriksmuseum. Her kan du følge industriens udvikling gennem tiderne. Husqvarna startede med våbenfremstilling i 1600- og 1700-tallet, og har gennem årene produceret alt fra kaminer og komfurer til motorcykler og motorsave.

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Faciliteter

Værelser
35
Unikt indrettede
Ja
Morgenmad
Ja

Faciliteter

Læs mere