Falsterbo Camping

Del artiklen her

I 2017 åbner Falsterbo Camping og Resort med en komplet make-over! Ny reception, ny butik, nye konferencelokaler, ny servicebygning, 13 totalrenoverede campinghytter, nye campingpladser med strøm og vand, pladser med vand og afløb samt 38 nye arealer til mobile homes.

Campingpladserne ligger få 100 meter fra de smukke, hvide strand på den svenske riviera med det bølgende, krystalklare vand. Her bliver du mødt af natur i verdensklasse! Falsterbo Camping og Resort åbner sæsonen i 2017 med nye ejere, nye bygninger og nye former for underholdning og aktiviteter. Denne campingplads har noget for alle og enhver – uanset alder!

I højsæsonen kan familiens mindste komme med i en klub for børn med mange forskellige aktiviteter, såsom sandslotskonkurrencer, minidisko, ansigtsmaling, Singstar, hoppeborg og skattejagte. De lidt ældre kan være med til træningssessioner, aftenshows og musikquizzer.

Den nærliggende, idylliske by Skanör kan let nås på gåben eller cykel. Her kan man opleve den hyggelige bebyggelse, restauranter og arrangementer som Falsterbo Horse Show, fodboldturneringen Halör Cup for 10-årige, madvandringen Madamilen, Grand Prix og Falsterbo Bird Show. Falsterbonäset kan bryste sig af at have enestående hvide sandstrande, der strækker sig over 40 km, hvilket gør det til et paradis for solbadere samt kitesurfere og ravstenssamlere.

Rutevejledning

Rutevejledning

Inspiration fra

Falsterbo Camping