Golf, gourmet og svensk idyl

Erikstorps Kungsgård

Del artiklen her

Erikstorps Kungsgård er det selvfølgelige valg for finsmagere. Restauranten drives af den verdensberømte kok Daniel Berlin, og stedet er velbesøgt af madskribenter og gourmeter fra nær og fjern.

Mad og drikke i harmoni med naturen

For stjernekokken Daniel Berlin og hans team på Erikstorps Kungsgård er mad og drikke, noget man samles omkring, noget man deler med mennesker, man holder af. Med dette som udgangspunkt bruges udelukkende de bedste råvarer fra skov, hav og land, så andre kan dele, opleve og samles omkring bordet.

Menukortet indeholder derfor både retter, som serveres individuelt, og retter som kan deles af hele bordet. Her er det en selvfølgelighed, at give folk frihed til at spise, på den måde de selv ønsker.

Vinene er økologiske, naturlige eller biodynamiske. Personlige, karakterfulde og ofte fra små producenter, som virkelig formår at udtrykke deres terroir. Erikstorps Kungsgård serverer også most og saft fra økologiske producenter til gæster, der ikke ønsker alkohol.

Nærproduceret, økologisk og i tidens ånd

Restaurantens ambition er at skabe et mødested, hvor mad, drikkevarer, atmosfære og miljø samspiller. Et sted at trives på med en filosofi som afspejler det naturskønne Borstahusen. ”Vi vil tilbyde et enkelt produkt, som er let at tage til sig. Nærproduceret, økologisk og i tidens ånd.”

I direkte tilslutning til Erikstorps Kungsgård ligger Borstahusens ferieby, hvor du kan booke overnatning i charmerende hytter med hotelstandard. Hytterne ligger idyllisk ved stranden og naturområdet, hvor stisystemet Skåneleden krydser området. Herfra kan du også gå ned til Borstahusens fiskerleje med helt unik karakter, eller hvorfor ikke gå ned til Landskrona by og kigge nærmere på fæstningen Citadellet, hvor Tycho Brahes bror huserede.

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Åbningstider (Restaurant)

Frokost
Man-Fre, 11-14
Brunch
Søndag
Middag
Fre-Lør

Åbningstider (Restaurant)

Læs mere

Inspiration fra

Erikstorps Kungsgård