Ekarnas Golfklubb

Del artiklen her

Den spillervenlige Ekarnas GK ligger ved den lille by Grästorp lige udenfor Trollhättan. Banen er anlagt på markerne, og den er ganske flad og let at gå. Meget af spændingen og udfordringen består i, hvorledes du selv vælger at angribe hullerne.

Banebeskrivelse

Golfbanen Ekarnas tilhører ikke de længste, men er snarere smal og lidt tricky her og der. Golfbanearkitekten har taget udgangspunkt i terrænets rene og enkle linjer. Der er god plads mellem boldene og kun lidt kontakt med andre spillere. De fejlfri greens og fairways er noget af det, der kendetegner banen. Layoutet byder på positive udfordringer for alle slags spillere, og man må ofte vælge mellem heltemodige genveje over træer og vand eller tage en mere forsigtig kølle. Allerede på hul 2, et kort par 3 hul med en stejl bakke opad, viser dette sig i praksis; man kan enten sigte over bunkeren, som vogter forgreen, og gå direkte i det første slag, eller lægge sig til højre for green og dermed få kortere afstand til pinden.

Hul 18 er banens signaturhul. På dette par 3 hul slår man ind mod greenen, som ligger lige foran klubhusets terrasse. Det vanskelige ved hullet er, at man skal slå skråt over en å, der selvfølgelig virker som en magnet på bolden.

Ekarnas GK har frodige omgivelser og er en gennemført velplejet bane. Foretrækker man et fladere terræn og hellere vil bruge energien på strategisk planlægning fremfor fysiske anstrengelser, er denne klub et virkelig godt valg.

Træningsfaciliteter

Ekarnas GK har velfungerende træningsområder. I tilknytning til klubhuset findes en putting green samt en kombineret chip- og putting green. Ved siden af er der desuden en green, hvor man kan øve sig i pitch- og bunkerslag. Klubben råder endvidere over 4 korthuller til træning af indspil. Den ene side af driving rangen er overdækket, og i midten er der et svingstudio. Tre kunstgreens ude på rangen gør træningen endnu mere effektiv.

Golfklubben har et hyggeligt klubhus med en golfkro, der serverer varierede retter. Proshoppen tilbyder alt, hvad man behøver i form af golfudstyr og tilbehør. Desuden udlejer klubben golfbiler og golfscootere.

Overnatning

Klubben har sit eget fordelagtige overnatningstilbud, nemlig på Ekarnas hotel og vandrehjem. Se hjemmesiden for mere information om golfpakker.

Rutevejledning

Rutevejledning