Idyllisk lille hotel med hyggelig atmosfære

Agda Lund Bed & Breakfast

Del artiklen her

Midt i det smukke Österlen, i udkanten af Kivik finder du det lille hotel Agda Lund. Her bor du i fredfyldte omgivelse på et charmerende værelse med natur og kultur lige udenfor døren.

Fra Agda Lund kan du spadsere til det yndige fiskerleje Kivik med gode restauranter, havnen og stranden. Hotellet, som ligger i en gammel frugtplantage, var tidligere et frugtpakkeri. Det blev omsorgsfuldt ombygget til hotel, og de første gæster blev budt velkommen i 1996. Hotellet har 11 værelser og en konferenceafdeling med moderne teknisk udstyr og plads til 26 personer. I Agda Lunds kønne have, hvor der også er udendørs jacuzzi. kan du sidde og nyde din morgenmad om sommeren.

Runde bakker og fortidsminder

Lej en cykel eller tag vandreskoene på og følg en af de mange stier ud i det smukke naturlandskab med runde bakker, lysegrønne bøgeskove, hvidkalkede kirker, duftende frugtplantager og lange sandstrande. Der er også masser af fortidsminder helt tilbage til bronzealderen. I og omkring Kivik finder du gallerier, kunsthåndværkere og små antikvitetsforretninger overalt. Der er mange hyggelige caféer og restauranterne serverer egnens dejlige lokale råvarer.

Agda Lund tilbyder en lang række aktivitetspakker til gæsterne. Vil du ride, vandre eller cykle? Eller måske lyder det bedre med en skøn spa-oplevelse? Men først og fremmest bør du vælge den kulinariske pakke med middag på en af de velrenommerede lokale restauranter, som alle har lokale produkter på menuen, og de fleste ligger i gåafstand fra Agda Lund.

Alle årstider har sin charme på Agda Lund. Om foråret blomster æbleplantagerne, sommeren lokker til lange dage på stranden, og Österlens milde efterår byder på bugnende æble- og grøntsagsmarkeder. Frem for alt er æblemarkedet i Kivik, den sidste weekend i september, en herlig oplevelse. Om vinteren kan du gå en frisk tur ved stranden for siden at kravle ned i Agda Lunds 39 graders badetønde og spejde op i den klare stjernehimmel.

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Agda Lund Bed & Breakfast åbningstider

man
08:00 - 18:00
tirs
08:00 - 18:00
ons
08:00 - 18:00
tors
08:00 - 18:00
fre
08:00 - 18:00
lør
08:00 - 18:00
søn
08:00 - 18:00
Læs mere